Restaurace

Polední menu

Týden od 18. 12. 2017 do 22. 12. 2017

Pondělí

Gulášová s mletým masem (1a) 25,-
Smažené žampiony, vařené brambory, tatarská omáčka (1a,3,7,10) 75,-
Bratislavská vepřová plec, houskový knedlík (1a,3,7) 70,-

Úterý

Hrachová polévka s párkem (1a) 20,-
Kuřecí kung-pao, dušená rýže 70,-
Zapékané flíčky s uzenou krkovičkou, okurek (1a,3,7) 75,-

Středa

Kmínová polévka s vejcem (1a,3) 25,-
Koprová omáčka, vařené vejce, houskový knedlík (1a,3,7) 65,-
Smažená kachní játra, bramborová kaše (1a,3,7) 70,-

Čtvrtek

Hovězí vývar se zeleninovým svitkem (1a,3,7,9) 25,-
Milánské špagety s kuřecím masem, sypané sýrem (1a,3,7) 75,-
Vepřový steak zapečený herkulesem a nivou, hranolky, tatarská omáčka (1a,3,7) 80,-

Pátek

Bramborová s houbami (1a,3) 25,-
Čevapčiči s cibulí a hořčicí, 200g mačkané brambory (1a,3,10) 65,-
Listové saláty s cherry rajčátky, dijonským dresinkem a grilovanou vepřovou panenkou, máslový toust (1a,3,7,10) 80,-