pivnice slavkovského pivovaru
polední menu
menu týdne 6.5. - 10.5. 2024
pondělí
Polévka: Krémová cibulačka s bazalkou
-
MENU 1 165,-
Steak z vepřové kotletky na houbách, americké brambory
-
MENU 2 165,-
Křenová omáčka s uzeným masem a houskovým knedlíkem
-
MENU 3 -
-
úterý
Polévka: Fazolová s klobáskou
-
MENU 1 165,-
Penne s kuřecími kousky, bazalkovým pestem a cherry rajčaty, parmazán
-
MENU 2 165,-
Mexický vepřový guláš s pečenou rýží
-
MENU 3
-
středa
Polévka: –
-
MENU 1
- STÁTNÍ SVÁTEK
-
MENU 2
-
-
MENU 3 -
-
čtvrtek
Polévka: Gulášová polévka
-
MENU 1 165,-
Domácí sekaná pečeně s bramborovou kaší, okurek
-
MENU 2 165,-
Kuřecí steak na listových salátech s černou čočkou, sázeným vejcem a bylinkovým dresingem, bagetka
-
MENU 3 -
-
pátek
Polévka: Minestrone
-
MENU 1 165,-
Kuřecí rizoto se zeleninou a eidamem, okurek
-
MENU 2 165,-
Hovězí kýta na česneku, houskový knedlík
-
MENU 3 140,-
Lívance s tvarohem a omáčkou z lesního ovoce
alergeny
Konkrétní alergeny, které pokrm obsahuje, jsou uvedeny pod příslušným číslem v závorkách u názvu.
1. obiloviny obsahující lepek. A-pšenice, B-žito, C-ječmen, D-oves, E-špalda, F-kamut nebo jejich G-hybridní odrůdy a výrobky z nich
2. korýši a výrobky z nich
3. vejce a výrobky z nich
4. ryby a výrobky z nich
5. podzemnice olejná/arašídy/ a výrobky z nich
6. sojové boby/sója/ a výrobky z nich
7. mléko a výrobky z něj
8. skořápkové plody. A-mandle, B-lískové ořechy, C-vlašské ořechy, D-kešu ořechy, E-pekanové ořechy, F-para ořechy, G-pistácie, H-makadamie a výrobky z nich
9. celer a výrobky z něj
10. hořčice a výrobky z ní
11. sezamová semena /sezam/ a výrobky z nich
12. oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších 10mg, ml/kg,l, vyjádřeno SO2
13. vlčí bob/lupina/ a výrobky z něj
14. měkkýši a výrobky z nich