pivnice slavkovského pivovaru
polední menu
menu týdne 29.4. - 3.5. 2024
pondělí
Polévka: Francouzská s mušličkami
-
MENU 1 165,-
Tortilla plněná zeleninou, kuřecím masem, cheddarem, bylinkovým dresingem, malé hranolky
-
MENU 2 170,-
Vepřová panenka na roštu, pepřová omáčka, pečené brambory s česnekem
-
MENU 3 -
-
úterý
Polévka: Špenátový krém s bramborem a slaninou
-
MENU 1 165,-
Grilovaná kuřecí křidýlka, medovo-hořčičná omáčka, okurek, chléb
-
MENU 2 165,-
Vepřový pajšl na smetaně, houskový knedlík
-
MENU 3 140,-
Bavorské vdolky s marmeládou a šlehačkou
středa
Polévka: –
-
MENU 1 165,-
-
-
MENU 2 165,-
-
-
MENU 3 -
-
čtvrtek
Polévka: Žampionový krém
-
MENU 1 165,-
Kuřecí směs se zeleninou, hranolky
-
MENU 2 165,-
Zeleninový salát s grilovaným hermelínem, brusinkový dip a rozpečená bageta
-
MENU 3 -
-
pátek
Polévka: Čočková s párkem
-
MENU 1 170,-
Hovězí guláš s cibulí a křenem, kynutý knedlík
-
MENU 2 165,-
Smažený kuřecí řízek, mačkané petrželové brambory s máslem, citrón
-
MENU 3 -
-
alergeny
Konkrétní alergeny, které pokrm obsahuje, jsou uvedeny pod příslušným číslem v závorkách u názvu.
1. obiloviny obsahující lepek. A-pšenice, B-žito, C-ječmen, D-oves, E-špalda, F-kamut nebo jejich G-hybridní odrůdy a výrobky z nich
2. korýši a výrobky z nich
3. vejce a výrobky z nich
4. ryby a výrobky z nich
5. podzemnice olejná/arašídy/ a výrobky z nich
6. sojové boby/sója/ a výrobky z nich
7. mléko a výrobky z něj
8. skořápkové plody. A-mandle, B-lískové ořechy, C-vlašské ořechy, D-kešu ořechy, E-pekanové ořechy, F-para ořechy, G-pistácie, H-makadamie a výrobky z nich
9. celer a výrobky z něj
10. hořčice a výrobky z ní
11. sezamová semena /sezam/ a výrobky z nich
12. oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších 10mg, ml/kg,l, vyjádřeno SO2
13. vlčí bob/lupina/ a výrobky z něj
14. měkkýši a výrobky z nich